Новости:

Тестується новий двигун форуму!

Главное меню

Что посмотреть вечером

Автор elanie, 25 февраля 2016, 10:23

« назад - далее »

vitaliyagrostory

Что такое "дорамы"?

arthurkt

Это наверно ошибка просто. Наверно автор хотел написать "драмы".

arthurkt

Что касается фильмов, то мне нравится про путешествия во времени. Недавно смотрел "Полночь в Париже". Хорошее кино. Всем рекомендую!

angey

Посмотрел. Нет, не моя тема. "Машина времени" гораздо увлекательнее по-моему. И события более насыщенно проходят.

vitaliyagrostory

Хороший фильм, всё очень быстро происходит, не заскучаешь! Недавно смотрел "Кейт и Лео", очень приятное, лёгкое кино с романтическим сюжетом. Рекомендую!

angey

Спасибо! Кино для просмотра в семейном кругу!

vitaliyagrostory

"Ловушка времени" тоже хороший фильм. Мне понравилось!

Vl3ady4sla1v

Цитата: arthurkt от 28 мая 2021, 10:01Это наверно ошибка просто. Наверно автор хотел написать "драмы".
Ні дорами це як окремий вид фільмів, я точно об'яснити не можу але знаю що таке є, там начебто з участю корейців.

Vl3ady4sla1v

Тут є прихильники, фанати або просто любителі подивитися аніме?

vitaliyagrostory

Аніме не подобається. Але можу порекомендувати хороший фільм на вечір. Називається "Рубі Спаркс". Це історія про молодого відлюдькуватого письменника, який вигадав дівчину и пише про неї історію. Несподівано ця дівчина з'являється в його реальному житті. Автор може корегувати її поведінку і настрої вносячи кілька реченнь у текст. Цікава романтична історія з несподіваним фіналом. Рекомендую! Мені фільм сподобався.

vitaliyagrostory

Переглянув трилер "Вход в никуда". В безлюдному лісі губиться кілька людей приблизно одного віку, всі вони по черзі знаходять хатину в лісі і ночують в ній разом. В процесі спілкування виявляється, що всі вони з різного часу, і живуть з інтервалом приблизно в 30 років. Цікаве кіно з неочікуваним фіналом. Сюжет трохи занадто закручений, але в кінці все стає зрозумілим. Рекомендую!

vitaliyagrostory

Нещодавно натрапив на український фільм 2013 року "Я думав ти будеш завжди". Це чергове кіно про подорожі в часі, але воно не схоже на інші. В ньому чоловік після смерті своєї дружини усвідомлює, що вона була головною людиною у його житті. Він вирушає в минуле, щоб покаятися перед нею, а ще знайти відповідь на запитання, чому потай від нього вона побажала бути похованою поруч зі старою могилою невідомої людини.
Спокійне кіно для домашнього перегляду. Спонукає до роздумів і нагадує про цінність близьких людей.

vitaliyagrostory

Фільм "6 днів, 7 ночей" хоч і відносно старий, але не менш захопливий. Журналістка наймає пілота з літаком для робочої поїздки на острів. Під час польоту погода псується і літак вимушено сідає на воду близ безлюдного острова. З цього й починаються подіі фільму. Цікаве пригодницьке кіно!

vitaliyagrostory

Для шанувальників незвичних тем в кіно може бути цікавим фільм "Зоологія" 2016 року. Події фільму розгортаються навколо життя скромної жінки Наталії, яка живе з мамою і працює у зоопарку у приморському місті. Її життя було сірим і навідь сумним. Та одного дня у неї починає рости справжній хвіст! Кіно трохи важке, але цілком варте уваги.

vitaliyagrostory

Очень подходит для вечернего просмотра французский фильм «Любовь не по размеру». Это история колоритной парочки, которой предстоит побороть страх общественного осуждения и расширить границы собственных взглядов на жизнь.