Новости:

Тестується новий двигун форуму!

Главное меню

Последние сообщения

#91
Ну не дарма ж розумні люди кажуть, що «ТЕРПІННЯ І ТРУД ВСЕ ПЕРЕТРУТЬ»... Мабуть так і є, але у сфері сільского господарства занадто багато факторів, що можуть впливати негативно. І тоді тут ніякі наукові ноухау не допоможуть.
#92
Сад і город / Сад и огород / Re: Лунный календарь
Последний ответ от Vida - 13 апреля 2024, 19:30
доверяю - orca-player .com. ua сайт никогда ещё не подводил
#93
Тримеры Al-Ko это электрические инструменты, которые годятся для выполнения относительно небольшого объёма работ. Как и все электроинструменты они могу непрерывно работать в пределах 10-15 минут. После чего нуждаются в отдыхе для остывания электромотора. Если у вас небольшая территория с не высокой травой, то эта косилка справится со своей задачей. Для больших площадей с "тяжёлой" густой травой потребуется бензиновая коса.
#94
Література / Литература / Re: Габриэль Гарсиа Маркес
Последний ответ от vitaliyagrostory - 12 апреля 2024, 19:13
Почитал одно из произведений Габриэля Гарсиа Маркеса (Полковнику никто не пишет) и мне показалось, что он копирует стиль Эрнеста Хемингуэя. Как-то очень похоже. Произведение мрачное и впечатление от прочитанного мне не понравилось. Я наверно удивлю всех, но я не в восторге от этого автора. Скорее наоборот. Конечно, нельзя судить о писателе по одному произведению, но я сужу пока по одному.
#95
Кормушки для свиней имеют несколько принципиальных вариантов. Для больших свиноферм наиболее удобны автоматические кормушки. Они существенно уменьшают трудозатраты. Но у такого оборудования есть и минусы. В автоматических кормушках можно применять только сухие сыпучие корма. Сухой тип кормления не самый лучший для организма животного. Если хозяйство пользуется кормами в форме влажных мешанок, то автоматические кормушки не применимы.
#96
Агрономія / Агрономия / Re: "Маркетингове "МММ"- добри...
Последний ответ от annushka - 12 апреля 2024, 17:49
От цікаво, невже люди ще й досі вірять в дива, вирощуючи рослини? Довелося познайомитися з досвідом багатьох успішних господарів - як власників сільгосппідприємств, так і фермерів та звичайних городників. І жодного разу не довелося спостерігати дива. Тільки труд і дотримання технологій, а в деяких випадках - також розумні, розраховані, з науковим супроводом, експерименти. І все. І ніяких див. 
#97
Цитата: vitaliyagrostory от 08 марта 2024, 22:43Добре було б скласти список ефективних і не ефективних агропрепаратів виходячи з власного досвіду.
А заразом було б добре скласти ще й перелік компаній, так би мовити "чорний" список недругів.
#98
Наверно самой лучшей подкормкой будет перегной разведённый в воде. Я так розы и виноград подкармливаю. Результатом доволен.
#99
Совсем случайно нашёл большого производителя маленькой навесной техники в Украине, ЧП Крючков. Большой ассортимент оборудования для разных полевых работ и для ухода за разными культурами. Сам попробовать их продукция я пока не успел. Но рекомендовать обратить внимание на это производство наверно можно.
#100
«ІнтерАГРО2024»: Ваш успіх - справа техніки!
З 23 по 25 жовтня в Київському Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться головна осіння подія для аграріїв -  виставка «ІнтерАГРО 2024».

Виставка ІнтерАГРО – це унікальний виставковий проект, у якому беруть участь більшість провідних світових та вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання.
ІнтерАГРО  проходить 1 раз на 2 роки та представляє інноваційні рішення у сільському господарстві: останні моделі тракторів, комбайнів, обприскувачів, розкидачів добрив, ґрунтообробну та посівну техніку, техніку  та обладнання для перевозки та зберігання зерна, елеваторне обладнання, технології точного землеробства, запчастини, агрохімію, насіння та інше.
   Учасники виставки вже готують найновітніші досягнення сільськогосподарського машинобудування, щоб кожен аграрій зміг впровадити сучасні технології та отримувати більші прибутки.
Також в рамках виставки відбуваються ряд ділових заходів, тематика яких формується у відповідності до актуальних проблем АПК, з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі. Учасники міжнародних конференцій, семінарів, круглих столів зможуть зорієнтуватись у вирі новинок галузі, зрозуміти напрями розвитку ринку.
   
Заплануй свій візит на ІнтерАГРО 2024
- коли: 23-25 жовтня 2024
- де: Київ, Броварський проспект, 15. Міжнародний виставковий центр
- чому: тому що це впевнений крок до професійного зростання
interagro .in .ua
безкоштовне запрошення тут: invitation .kiev .ua