Новости:

Тестується новий двигун форуму!

Главное меню

Подарунок рідним

Автор Vl3ady4sla1v, 25 августа 2023, 10:50

« назад - далее »

Vl3ady4sla1v

Добрий вечір, якщо вам справді цікаво що можна подарувати комусь з рідних або знайомих, або у вас є цікаві ідеї якими ви не проти поділитися, тоді прошу писати все в цій темі. Я напишу першим. Думаю що така річ як квадрокоптер може підійти як подарунок для людей будь-якого віку, головне щоб їм подобалося. Дуже великий вибір квадрокоптерів де думаю при потребі ви знайдете що шукали то це dronestore .com .ua

profsof

#1
Добрий день.
Зараз існує заборона на використання дронів цивільними, та і коштують вони немало. Хоча якщо подарунок військовим - то, мабуть це те, що потрібно.

Також актуально на мій погляд зараз - це різні EDC (every-day carry) набори, ну а вибір зараз достатньо широкий - від сумок і рюкзаків до наборів різних інструментів, мультитулів.

marketeragrostory

Я думаю, що у будь-якому випадку, тре насамперед враховувати особисті вподобання й примхи людини, якій ви намагаєтесь зробити свято) Ну і тому, хто дарує, на мій погляд, подарунок теж повинен подобатись)

engineer

Добре коли подарунок буде сюрпризом для отримувача, але приємним

Karsya

#4
У пошуках нового захоплення, яке не лише розвине вашу креативність, але й дозволить створити шедевр зі своїми власними руками? Мозаїка алмазна - це захоплююче заняття, яке забезпечить вам години задоволення та відпочинку. За допомогою мільйонів невеликих кристалів, ви зможете створити захоплюючі картини, що будуть прикрашати ваш інтер'єр або стати прекрасним подарунком для близьких. Дозвольте собі зануритися у творчість та відкрити для себе нові можливості !

Посилання на форумі заборонені. Можете розмістити оголошення у розділі Оголошення. Адміністрація