Форум Agrostory

Головна категорія / Главная категория => Сільськогосподарська техніка / Сельскохозяйственная техника => Тема начата: elanie от 26 октября 2021, 12:52

Название: Виготовлення та ремонт РЕШЕТ, ШНЕКІВ, ПІДБАРАБАННЯ на всі марки комбайнів
Отправлено: elanie от 26 октября 2021, 12:52
Transferring topic from the old forum
Название: Виготовлення та ремонт РЕШЕТ, ШНЕКІВ, ПІДБАРАБАННЯ на всі марки комбайнів
Отправлено: zavod23 от 26 октября 2021, 12:52
Наше підприємство ТОВ "Завод ім. 23 Жовтня" з 2012 року займається виготовленням та реставрацією запасних частин для сільськогосподарської техніки всіх видів імпортних виробників: John Deere, Claas, Case, New Holland та ін.

А саме виготовлення:
         - Решет
         - Шнеків
         - Підбарабання
         - Клавіш соломотрясу
         - Кожухів
         - Гідроциліндрів
         - Турбокомпресорів

Перелік продукції не є вичерпним. Наша продукція є аналогом запасних частин імпортних виробників, яка не поступається їм за якістю збірки, експлуатаційному зносу, технічним характеристикам, матеріалам, які використовуються світовими брендами. За ціною в 2-3 рази дешевше від оригіналу.

Виробництво нашого підприємства складається з: механічного цеху; цеху плазменого різання; цеху балансування та ріхтування; чотирьох виробничих цехів; фарбувального цеху; складу готової продукції. Також на нашому підприємстві є конструкторський відділ, який може реалізувати індивідуальні замовлення клієнта за кресленнями та зразками.

В нашій команді працюють більше 50-ти кваліфікованих спеціалістів. Продукція, яку ми постачаємо, відповідає всім вимогам виробників техніки та нормативно-технічної документації. Більшість нашої продукції та матеріали, з яких вона виробляється, підтверджено сертифікатами якості. Наша продукція постачається в усі регіони України.

Невеличкий відеоогляд нашо продукції можна подивитись за посиланням youtu . be/G-BlIGypokA