Виставка виробників сільгосп техніки і обладнання ІнтерАГРО. 23-25 Київ

Автор kmkya, 12 апреля 2024, 10:22

« назад - далее »

kmkya

«ІнтерАГРО2024»: Ваш успіх - справа техніки!
З 23 по 25 жовтня в Київському Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться головна осіння подія для аграріїв -  виставка «ІнтерАГРО 2024».

Виставка ІнтерАГРО – це унікальний виставковий проект, у якому беруть участь більшість провідних світових та вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання.
ІнтерАГРО  проходить 1 раз на 2 роки та представляє інноваційні рішення у сільському господарстві: останні моделі тракторів, комбайнів, обприскувачів, розкидачів добрив, ґрунтообробну та посівну техніку, техніку  та обладнання для перевозки та зберігання зерна, елеваторне обладнання, технології точного землеробства, запчастини, агрохімію, насіння та інше.
   Учасники виставки вже готують найновітніші досягнення сільськогосподарського машинобудування, щоб кожен аграрій зміг впровадити сучасні технології та отримувати більші прибутки.
Також в рамках виставки відбуваються ряд ділових заходів, тематика яких формується у відповідності до актуальних проблем АПК, з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі. Учасники міжнародних конференцій, семінарів, круглих столів зможуть зорієнтуватись у вирі новинок галузі, зрозуміти напрями розвитку ринку.
   
Заплануй свій візит на ІнтерАГРО 2024
- коли: 23-25 жовтня 2024
- де: Київ, Броварський проспект, 15. Міжнародний виставковий центр
- чому: тому що це впевнений крок до професійного зростання
interagro .in .ua
безкоштовне запрошення тут: invitation .kiev .ua