Порадьте спеціаліста з оформлення пенсії за віком

Автор inessa1602, 11 января 2024, 08:11

« назад - далее »

inessa1602

Вітаю.В мене доволі складна ситуація з оформленням пенсії (саме за віком), самій не вдається привести всі документи в порядок. Тож прошу порадьте, того до кого зверталися. Бажано Київ, або онлайн

zhanna

#1
Вітаю!
Мені довелося стикнутися з подібною ситуацією, коли оформлення пенсії здалося неймовірно складним завданням. Я вирішила звернутися до юридичної компанії Флагман, яка спеціалізується на пенсійних питаннях, і це було одне з найкращих рішень, які я приймала. Адвокат з пенсійних питань Роман Володимирович з юридичної компанії Флагман заслужив мою повагу своєю професійністю і глибоким розумінням пенсійного законодавства. Він допоміг мені систематизувати всі необхідні документи та зрозуміло пояснив кожен крок процесу оформлення пенсії. Завдяки його допомозі, я змогла успішно вирішити всі питання без зайвого стресу та затримок.
Рекомендую звернутися до юк Флагман за консультацією. Бажаю вам також легко вирішити ваші питання. Хай щастить.
До слова, забула написати, що вони знаходяться в Києві, але онлайн теж можуть проконсультувати.

inessa1602

#2
Цитата: zhanna от 17 января 2024, 07:41Вітаю!
Мені довелося стикнутися з подібною ситуацією, коли оформлення https://lawflagman. com. ua/services/posluhy_advokata/advokat_pensii.html пенсії здалося неймовірно складним завданням. Я вирішила звернутися до юридичної компанії Флагман, яка спеціалізується на пенсійних питаннях, і це було одне з найкращих рішень, які я приймала. Адвокат з пенсійних питань Роман Володимирович з юридичної компанії Флагман заслужив мою повагу своєю професійністю і глибоким розумінням пенсійного законодавства. Він допоміг мені систематизувати всі необхідні документи та зрозуміло пояснив кожен крок процесу оформлення пенсії. Завдяки його допомозі, я змогла успішно вирішити всі питання без зайвого стресу та затримок.
Рекомендую звернутися до юк Флагман за консультацією. Бажаю вам також легко вирішити ваші питання. Хай щастить.
До слова, забула написати, що вони знаходяться в Києві, але онлайн теж можуть проконсультувати.
Вітаю. Хочу подякувати вам за пораду. Я обов'язково нею скористаюся. Нехай щастить вам