ЯРОС відгук - ефект на малині

Автор sivasenko, 29 сентября 2023, 12:03

« назад - далее »

sivasenko

Вітання всім форумчанам!  :) 
Ділюсь своїм досвідом використання препарату, який активно рекламується. Думаю, що багатьом буде цікаво. Вже декілька років вирощую малину на продаж, у нас частенько бувають опади, може через це, може через інши мої недосмотри - пурпурова плямистісь дуже часто була моєю проблемою. Подивився рекламу, подумав спробувати ЯРОС у системному підживленні, але звичайно ж не припиняючи боротьбу. Для боротьби з хворобою використовував світч. Але, хотів б зауважити що з Яросом відновлення рослини йшло набагато швидше. Я знаю, тому ще не перший рік така історія. Декілька разів приходилось навіть повністю зачищати ділянки та висаджувати нову малину, і ще два роки тому так було. В цьому році - картина інша. Тож спробували Ярос і на овочах і на картоплі. Працює гарно, але повної картини не скажу, бо почали підживлювати лише з червня але не при посадці. Вирощуємо також квіти на продаж - Ярос і тут допомогає. Брали одразу каністру, попали на акцію тоді на сайті виробника, тож було дуже вигідно. Планую закупляти ще, бо і перед зимою полуницю підживити і всю нашу малину теж треба буде.  :) Знаю, що є різні відгуки про Ярос, але совість не дає мені спати по ночам, бо знаю як мучаються такі дрібні фермери як я. Ярос не хімія, ясно що там немає мікроелементів, але ж вони стимулюють їхнє засовєння, гурнт стає зовсім інший після нього. Вода на землі не стоїть, нема калюж. все одразу в почву. Обовязково треба підживлювати і по листу і під коіріння раз на 3-4 тижня. Пропорції є на сайті, я додавав 25 мл на 10 л води, але можна й більше.
Тож хочу сказати, малина влітку гарна була, листя здорове, темне. Плоди теж упругі, не вялі, бо іноді бувало зриваєш а воно в руці розмазцється - таку не продаш. А тут зовсім інша картина.
Так що, люди добрі, маю досвід - ділюсь. Усім скептикам рекомендую спробувати спочатку. І беріть в офіційному магазині, не хочете оналйн - зайдіть в великий гіпермаркет.
Усім гарних врожаїв у наступному сезоні!

litarukrains

Толку нуль. Як садівник-городник аматор купилася на рекламу про продукт компанії «Ярос» для вирощування екологічно чистої продукції із застосуванням ефективного натурального добрива. Придбала одну пляшку ємністю 1 л. Використовувала для розсади, розводила як написано в інструкції. За ідеєю, мала бути хороша, потужна розсада. У результаті рослини рятувала звичайними перевіреними засобами органічного походження. Не вдалося ні вкорінити, ні реанімувати зів'ялу орхідею – викинула. Жодного супер вау-ефекту я не побачила. Шкода витраченого часу на такий «супер класний продукт». ...Може, це в мене не вийшло, але розсада, вирощена без «Яроса», почувається набагато краще.

vitaliyagrostory

Може хтось знає як вкорінювати чубуки винограду, поділіться досвідом!

Олександр

Вітаю, а як саме ви обробляли? Бо у мене теж щось ефект був слабенький...