Продам сепаратор для очистки зерновых и заготовки семян

Автор elanie, 25 ноября 2017, 15:09

« назад - далее »

elanie


chari

Продам аеродинамічний сепаратор зерна АСМ-5

Продуктивність на очищенні - 5 т / год
на калібруванні - 2,5 т / год

Максимальна споживана потужність 0,55 кВт.
Габарити машини 2015х 460 х 1900 (ДхШхВ)
Вага 125 кг.

- Простота конструкції.
- Простота в роботі.
- Універсальність.
- Низьке енергоспоживання.
- Легке переналаштування.
- Не потрібно витратних матеріалів.
- Мобільність.

Сепаратор АСМ-5 це сучасне обладнання, призначене для очищення від будь-якого виду сміття, і сортування по вазі, насіння зернових, зернобобових, кормових, олійних і трав'яних культур.

Принцип роботи сепаратора заснований на поділі в повітряному потоці сепарованого матеріалу. 

Первинна очистка та калібрування проводиться залежно від розміру, маси і форми вихідного матеріалу, незалежно від його вологості і забрудненості, з точністю до ± 3%, що робить можливим виділити зерно з високими посівними якостями. 

Ця зерноочисна машина була побудована на базі всім відомих сепараторів САД і Алмаз, і є їх еволюційним продовженням, оскільки в ній використані передові розробки в аеродинаміці і електроніці.

Повітряний сепаратор АСМ-5 не містить в собі ніяких решіт. Весь процес обробки зерна відбувається в повітряному потоці. Поділ частинок зернозерносуміші відбувається за 2 параметрами - вазі та парусності.

Зерновий сепаратор АСМ-5 здатний працювати з зерном будь засміченості і вологості не знижуючи продуктивності та якості сепарації.

Обробка зерна на сепараторі АСМ-5 може проходити в 4 режимах:
- Попереднє очищення зерна;
- Первинна очистка зерна;
- Калібрування зерна (сортування зерна);
- Змішаний режим (одночасна очищення та калібрування).

Застосування частотного конвертора дозволяє здійснювати плавний пуск / стоп електродвигуна, плавне регулювання обертів мотора, реверсний хід (для самоочищення), захист від короткого замикання, "кидків" напруги і прогрівів, можливість підключення 220 / 380В.

Зерновий сепаратор АСМ-5 не вимагає складного технічного обслуговування. Іноді слід проводити зовнішню очистку, внутрішнє очищення сепаратор проводить сам, при роботі мотора в реверсному режимі.

Можлива поставка машини з системою аспірації в одному корпусі з сепаратором.

Гарантія 24 міс.
Можлива додаткова доукомплектація по бажанню клієнта.
Доставка по Україні безкоштовна.

elanie

Шановна пані Ірино!
Дякуємо за розміщення оголошення на нашому сайті, проте для більш ефективного знаходження клієнтів радимо розмістити його у спеціально відведений розділ https://agrostory.com/catalog/machinery-and-equipment/?name=175


elanie

Рекомендую зайти в раздел объявлений и поискать там интересующий товар. Там размещается не только информация о товаре, но и контактные данные продавца. Таким образом, Вы сможете спросить у него/нее напрямую.