Новинки сельхозтехники

Автор elanie, 28 декабря 2016, 15:23

« назад - далее »

vitaliyagrostory

Получается, что нет или есть, но не во всём. Только там, где продавцы участвуют в рынке как отдельные единицы, а не все как одна единица. Кто организованнее и объединяется, тот и выигрывает. Так не только в экономике. У животных такая же ситуация: одинокий волк или лев может с голоду погибнуть, а в группе они становятся очень сильными и успешными охотниками. Покупатели очень разрозненны и не могут действовать сообща, потому и проиграли. Во Франции "жёлтые жилеты" объединились и быстро отменили подъём цен на автомобильное горючее. Вот прекрасный пример что нужно делать. А у нас дорожает газ и бензин, а мы просто платим или не ездим. На совесть монополистов надеяться не стоит они понимают только силу и будут урезать свои аппетиты только когда будут бояться последствий неурезания.

angey

Развеселили! Современный мир правда похож на дикую природу!

vitaliyagrostory

Мы все происходим из дикой природы с её универсальными законами. По ним до сих пор и живём, хоть и видоизменённым конечно.

angey

Если хорошо задуматься, то - да!

elanie

С одной существенной разницей: в мире животных выживает сильнейший, а в мире людей - подлейший. 

vitaliyagrostory

Но суть та же, просто у нас селекция шла не на силу, а на личные качества. Так получается, что это качество оказалось важным преимуществом для выживания и достижения успеха.

elanie

Какой вид чем богат, то и используется в качестве сравнительной стержневой характеристики конкурентов. 

vlad79

#67
Добрый день! Компания ЧП Душка предлагает услуги по изготовлению нестандартных металлоизделий под заказ из нержавеющей стали. Изготовим сельскохозяйственное оборудование (оборудование для молока, сгущенки, зерна), производственное (транспортеры, реакторы, пастеризаторы), отопительное (буферные емкости), торговое (стеллажи, стойки, витрины..). В числе наших проектов имеются нестандартные изделия такие как: тыквочистка, мешалка для варенья, молочное такси и много другое. Выполняем по индивидуальным параметрам заказчика, удивим приятными ценами, гарантируем долговечность.
Сотрудничаем с городами: Харьков, Винница, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кировоград, Львов, Луцк, Луганск, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Ужгород, , Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы. Крым: Симферополь.
Подробнее с нами можно познакомиться на сайте dushka-ua .com

ASHUkr

#68
Побачили новинку на ринку України - траткори марки Ragnar, в принципі не погана ціна, розглядаємо для покупки. Може хтось знайомий з цією продукцією? Дивились на сайті avt-shop .com

com3s

#69
Обладнання для агараріїв в наявності та під замовлення
– pis. com. ua/uk/avtomaticheskij-probootbornik-borghi-spr автоматичні пробовідборники та аналізатори зерна;
–  зерносушильні та очисні комплекси;
– елеватори та силоси;
– зернопереробні лінії.

Олександр

Із нового і сучасного це агродрони, просто прорив в агропромисловості. Цікаво що ще новенького з'явиться.

vitaliyagrostory

Думаю, що після закінчення війни агродрони візьмуть на себе значну частину робіт у сільському господарстві. Цілком можна ними виконувати оприскування, розкидання отруйних приманок для гризунів-шкідників і приманок для вакцинації диких тварин (лисиць, тхорів, єнотів і ін.) від сказу і інших інфекційних захворюваннь, охорона урожаю від зловмисників, спостереження за фермами і літніми таборами, розшук заблукавших тварин.

Олександр

Цитата: vitaliyagrostory от 05 января 2024, 18:11Думаю, що після закінчення війни агродрони візьмуть на себе значну частину робіт у сільському господарстві. Цілком можна ними виконувати оприскування, розкидання отруйних приманок для гризунів-шкідників і приманок для вакцинації диких тварин (лисиць, тхорів, єнотів і ін.) від сказу і інших інфекційних захворюваннь, охорона урожаю від зловмисників, спостереження за фермами і літніми таборами, розшук заблукавших тварин.
Так, бачив що вже продаються спеціальні сільськогосподарські дрони для обприскування і розкидання добрив, правда резервуар на 16 літрів всього, ну це тільки початок.

3SCompany

#73
Новинка: автоматичний com3s. com/uk/avtomaticheskij-probootbornik-zerna-vv05 пробовідбірник зерна BIOPRO VV06. Як офіційний представник компанії O.K. SERVIS BioPro (Чехія) на території України, Казахстану, наша компанія "3S Company", запрошує вас ознайомитися з передовим автоматичним пробовідбірником зерна - моделлю VV06.

Автоматичний пробовідбірник зерна BIOPRO VV06 - це сучасний пристрій, розроблений для забезпечення відбору репрезентативних проб зерна з різних видів транспортних засобів, таких як вантажівки, залізничні вагони, трактори та інші. За допомогою його довгого вертикального зонда можливо отримати пробу з будь-якої точки зернового насипу, включаючи шар придону. Крім того, пристрій оснащений камерою, що відображає процес відбору проб. Він працює автоматично та може виконувати заздалегідь задані плани вибіркового контролю. Призначений для визначення якості зерна та дотримання відповідних стандартів.