Новости:

Тестується новий двигун форуму!

Главное меню

Важливі уроки та успішний результат

Автор aliemansoor, 06 декабря 2024, 00:42

« назад - далее »

aliemansoor

Одного разу переді мною постало завдання перекласти комерційну пропозицію з норвезької мови. Від самого початку я зрозумів, що автоматичний переклад — це не варіант, адже текст був сповнений професійної термінології та специфічних зворотів, які потребували точного відображення. Пошук рішення привів мене на сайт. Мене вразив індивідуальний підхід команди агенції. Вони детально з'ясували всі нюанси завдання та врахували кожне побажання. У результаті я отримав переклад, який виглядав так, ніби текст спочатку був написаний норвезькою. Зараз я впевнений: для складних завдань потрібен професійний перекладач. Рекомендую цю агенцію!

vitaliyagrostory

Вам треба було "перекласти комерційну пропозицію з норвезької мови" (це цитта), ви звернулись в агенцію і отримали такий переклад "ніби текст спочатку був написаний норвезькою" (це теж цитата). А якою ж мовою він був спочатку написаний?

vitaliyagrostory

Мабуть кожен помічав, що з величезного обсягу вивченого за 10 років навчання в школі нам в житті реально знадобиться лише незначна частка (читати, писати, рахувати). То може ці 10 років було б доцільніше вивчати щось більш прикладне, ніж теорему Вієта, інтеграли, тангенс і котангенс?