Агрохолдинг A.G.R. Group отримав позитивний аудиторський висновок від KPMG

Перегляди:  4 20.10.2019

Агрохолдинг A.G.R. Group отримав позитивний аудиторський висновок від KPMG

Український аграрний холдинг A.G.R. Group отримав позитивний аудиторський висновок фінансовій звітності за 2016 та 2017 роки від компанії KPMG, яка входить до так званої світової «великої четвірки» аудиторських та консалтингових компаній. Про це йдеться у відповідному висновку KPMG від 26 вересня 2019 року, повідомляє  офіційний сайт A.G.R. Group.

«Це перший аудит фінансової звітності A.G.R. Group. І нам приємно, що аудитори повністю підтвердили усі подані нами матеріали», – зазначив голова правління A.G.R. Group Ігор Шестопалов.

За словами Шестопалова, A.G.R. Group у співпраці із KPMG і надалі проводитиме аудит звітності агрохолдингу.

«Залученням авторитетної міжнародної компанії до проведення аудиту A.G.R. Group ми прагнемо продемонструвати прихильність нашої компанії принципам відкритості та орієнтованості на співпрацю з інвесторами», – заявив він.

За даними аудиту загальні активи A.G.R. Group на кінець 2017 року склали 45,3 млн дол. США, що у 4,2 рази більше, ніж на початок 2016 року (10,8 млн дол. США).  Загальний дохід A.G.R. Group у 2017 р. склав 17,4 млн дол. США, що на 23% більше, ніж у 2016 році (14,1 млн дол. США).

A.G.R. Group – приватний сільськогосподарський холдинг, який станом на жовтень 2019 р. об’єднує 19 українських компаній.  Основний напрямок діяльності агрохолдингу – вирощування зернових культур, переважно кукурудзи та сої. Додатково холдинг займається тваринництвом і зберіганням зерна.

Підприємства A.G.R. Group обробляють землі, розташовані в сприятливих для рослинництва регіонах України: Полтавській, Київській, Чернігівській та Сумській областях. Земельний банк агрохолдингу складає 28,8 тис. га. Підприємства A.G.R. Group на 95% забезпечені власною сільськогосподарською технікою провідних світових виробників.

За підсумками 2018 року загальний врожай зернових, бобових та технічних культур на підприємствах A.G.R. Group склав майже 180 тис. тон. Вирощена продукція реалізується на зовнішньому ринку.