День поля LOZOVA MACHINERY – як це було

Перегляди:  4 29.07.2021

День поля LOZOVA MACHINERY – як це було

Сьогодні ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY – масштабний демонстраційний майданчик ефективної, функціональної та високопродуктивної техніки, новітніх досягнень аграрної галузі та сучасних сільськогосподарських технологій.

За 6 років наш ДЕНЬ ПОЛЯ став знаковою подією аграрної галузі та платформою для сільхозінновацій, по праву заслужив авторитет і популярність не тільки в Україні.

Кожен захід був по-своєму цікавим, унікальним і запам’ятався своєю неповторною енергетикою і святковою атмосферою.

Як все починалося

Перший ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY відбувся 30 липня 2015 року в Лозівському районі (Харківська область) на базі ПСП «Гарант» і дав старт нової традиції компанії.

Більше 250 учасників, серед яких керівники агропідприємств, обласних і районних об’єднань роботодавців у аграрній сфері, представники профільних ВНЗ, фермери з різних областей України. Дебютний показ у полі 12 одиниць сільгосптехніки молодого українського бренду ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ. Перші високі оцінки якості та продуктивності роботи знарядь від провідних українських агроекспертів. Подарунки, розіграші цінних призів і перші переможці. Знаковою подією стало відкриття і практичний початок роботи Інноваційно-освітнього кластера «Агротехніка».

den polya 11.jpg

den polya 21.jpg

den polya 31.jpg

den polya 41.jpg

Історія розвитку

Рік у рік кількість учасників і гостей Дня поля тільки зростає, розширюється географія країн-учасниць, збільшується номенклатура демонстрованої техніки, у цілому агроподія стає більш масштабною та різноманітною за своїм наповненням.

День поля 2016-го року став по-справжньому міжнародним, об’єднавши представників АПК з усієї України, держав Балтії, СНД і Європи. Тоді вперше були представлені дискова борона ДУКАТ-3, глибокорозпушувач ФРАНК-3 і ротаційна борона ДІНАР.

den polya 51.jpg

den polya 61.jpg

den polya 71.jpg

2017-й рік відзначився масштабним Парадом Дукат – одночасною демонстрацією повної лінійки дискових борін з шириною захвату від 2,5 до 16,75 метрів. Це була видовищна смуга 70 метрів за один прохід. Тоді LOZOVA MACHINERY по праву закріпила за собою звання фуллайнера, представляючи повну лінійку дискових борін.

Також компанія продемонструвала в роботі свої новинки: важку шлейф-борону LARI, а також унікальну важку дискову борону DUCAT-GOLD з шириною захвату 8 метрів, котра не має аналогів на ринку.

den polya 81.jpg

den polya 91.jpg

den polya 101.jpg

У 2018 році родзинкою Дня поля став масштабний демопоказ усього модельного ряду ґрунтообробної та посівної агротехніки бренду. Захід також виявився екватором великого демонстраційного туру LOZOVA MACHINERY – Greentour, у рамках якого компанія взяла участь у більш ніж 100 агроподіях по всьому світу й уперше перетнула океан.

den polya 121.jpg

den polya 131.jpg

den polya 141.jpg

den polya 151.jpg

den polya 161.jpg

Компанія не втомлюється дивувати й демонструє, що дискову борону можна кріпити навіть до автомобіля. Цей дует чудово пройшовся навіть на дуже вологому ґрунті. Бо погода тим літом відзначилася чималими дощами.

П’ятий ювілейний ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY відбувся в 2019 році і зібрав рекордну кількість відвідувачів, понад 1000 чоловік. Тоді ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ оголосили про відкриття спільного з британською компанією Landquip напрямку в бізнесі – виробництва обприскувачів SPRAYMARC і представили роботу новинки в полі.

За п’ять років захід трансформувався в сімейне свято. Гості приїжджали зі своїми дітьми, для яких проводились окремі розважальні та розвиваючі активності. А для максимально комфортного відпочинку був організований дитячий майданчик.

2020-й рік запам’ятався низкою карантинних обмежень, пов’язаних із пандемією Covid-19. Дотримуючись вимог ВООЗ і турбуючись про життя і здоров’я людей, LOZOVA MACHINERY скасували ДЕНЬ ПОЛЯ і перейшли в онлайн формат, провівши цілий ряд конференцій, зустрічей, навчальних семінарів для ЗМІ, дилерів і аграріїв.

Сьогодні LOZOVA MACHINERY відкриті й готові до зустрічі зі своїми клієнтами та партнерами. ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY відбудеться 5 серпня 2021 року на базі ТОВ «Європейський фонд розвитку» (поруч із селом Валер’янівка в Лозівському районі Харківської області).

Традиційно гостей чекає насичена програма, що включає в себе демопокази роботи агрегатів безпосередньо в полі з докладними консультаціями фахівців компанії з питань застосування та способів підвищення ефективності техніки, а також статичну виставку машин.

Компанія не зраджує своїм принципам і в цьому році також порадує унікальними новинками. Заплановано прем’єрний показ оборотного плуга IMPERIAL 7+1, агрегату інжекторного внесення рідких добрив SOVEREIGN і легкої зубової борона LIRA XS-9.

Крім цього, свої здібності продемонструють дискові борони DUCAT, важка дискова борона DUCAT GOLD, глибокорозпушувач FRANK, важка зубова борона LIRA XL, шлейф-борона LARI, ротаційна борона DINAR. Таку потужну компанію доповнить серія культиваторів: польовий агрегат FLORIN і просапне знаряддя SANTIM. Також багатофункціональністю будуть дивувати тракторний напівпричіп-перевантажувач KELT XXL, самоскидний напівпричіп ALBION XL і причіпний обприскувач SPRAYMARC.

LOZOVA MACHINERY упевнено конкурує з вітчизняними та світовими виробниками. У заході візьмуть участь і інші компанії з усієї України, а також виробники імпортної ґрунтообробної техніки. Глядачі зможуть на власні очі переконатися у високій якості роботи знарядь LOZOVA MACHINERY.

Звичайно ж, буде і розважальна частина з розіграшами. Запрошуємо всіх бажаючих. Будемо раді бачити Вас!