HARP підкорює ринок Канади

Перегляди:  2 16.09.2019

HARP підкорює ринок Канади

10  12 вересня на виставці Canada’s Outdoor Farm Show (Вудсток, Канада) продемонструвати свої досягнення зібралися провідні світові компанії агропромислового бізнесу. Були тут і представники заводу ХАРП, підшипники якого вже досить відомі в Канаді.

Відвідувачі виставки (в основному аграрії-практики) з великою цікавістю зустріли оригінальні підшипники HARP AGRO з надійними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD і ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Варто нагадати, що дебютна участь ХАРП у цій виставці відбулася в минулому році. А в цьому році асортимент заводу викликав ще більш активну цікавість місцевих сільгоспвиробників, які вже встигли «спробувати» ряд рішень харківського бренду.

Канадські фермери, дилери, а також виробники відзначили гостру необхідність в підшипникових рішеннях, що збільшують експлуатаційний ресурс сільгосптехніки і знижують час на обслуговування. Саме для цього чудово підходять підшипники HARP, які не потребують обслуговування і забезпечують стабільну роботу агрегатів навіть у найскладніших умовах.

Виставка

Відвідувачі були приємно здивовані якістю й технологією виробництва компонентів HARP, а також високим ресурсом роботи підшипників. Досвід аграріїв, які роками не мають проблем з сільгосптехнікою за рахунок її комплектації підшипниками HARP, демонструє безвідмовну роботу вузлів протягом п’яти і більше сезонів.

За підсумками виставки ХАРП зміцнив партнерство з лідером дистрибуції компонентів для агротехніки – канадською компанією PNS Tech із Квебеку, які планують продавати підшипники ХАРП на території всієї Канади.

Підшипники HARP давно відомі в країнах ЄС, а тепер підприємство успішно закріпилося й на північноамериканському континенті.