Хороше насіння дає добрий урожай

Перегляди:  8 19.12.2022

Хороше насіння дає добрий урожай

Інтернет-магазин «АгроТорг» (дочірній підрозділ ТОВ «Госппостач») був заснований у 2014 році і за короткий час зміг стати одним з провідних постачальників посівних матеріалів, добрив та засобів захисту рослин не тільки на території України, а й у багатьох країнах ближнього та далекого зарубіжжя.

Основна купівельна аудиторія підприємства – власники, фермери та керівники господарств агропромислового комплексу.

Асортиментний ряд інтернет-магазину включає:

• Насіння виробництва українських та європейських компаній

• Агрохімічну продукцію (регулятори та стимулятори росту рослин, витяжки, інокулятори, сучасні мікро- та монодобрива)

• Ефективні засоби захисту рослин (інсектициди, фунгіциди, акарициди та інші препарати, у тому числі комплексної дії)

Що важливо знати про підприємство «Агроторг»?

1. Співробітники та управлінський персонал інтернет-магазину безпосередньо зацікавлені в тому, щоб аграрії завдяки придбаній продукції отримували стабільний і постійно зростаючий дохід.

2. Колектив магазину є прихильником послідовної та відкритої політики ведення бізнесу, роблячи все для того, щоб зберегти напрацьований роками імідж вірного та надійного партнера.

3. На підприємстві працює злагоджена команда однодумців, яка організувала тісний зворотний зв’язок з покупцями, що дає можливість оперативно отримувати інформацію про потреби та побажання ринку. Це, у свою чергу, дозволяє співробітникам магазину постійно вдосконалювати технологію продажу та впроваджувати нові стандарти якості обслуговування, забезпечуючи безперебійне постачання товарів за найбільш вигідними цінами.

У чому вигода співпраці із підприємством «АгроТорг»?

• Асортиментний ряд інтернет-магазину включає найпопулярніші позиції агрохімічної продукції та широкий спектр високоврожайних сортів насіння базових сільськогосподарських культур (насамперед – кукурудзи, сої та соняшника).
• Вся продукція, що реалізується, має оптимальне співвідношення ціна/якість. У разі потреби «АгроТорг» може надати сертифікати її відповідності високим стандартам.
• На підприємстві діє гнучка система знижок та ціла низка додаткових преференцій, які включають бонуси, акції та подарунки.
• Постачання продукції здійснюється в мінімально можливі терміни. Для зручності покупців придбаний товар може доставлятися як адресно (за значних обсягів), так і за допомогою кур’єрської служби «Нової Пошти».
• Співробітники торгового відділу є професійними агрономами та здійснюють безкоштовні консультації у режимі 24/7.
• Усі партнери «АгроТорга» отримують безкоштовний довідник агронома, в якому міститься актуальна інформація, покликана допомогти аграріям вести господарську діяльність грамотно та досягати максимальних показників урожайності.
• Підприємство «АгроТорг» активно розвиває власний канал на «YouTube», де можна знайти безліч корисної інформації, зокрема унікальні пізнавальні та навчальні ролики, призначені для працівників аграрної сфери.

Кількість передплатників каналу вже перевищила 5000 постійних користувачів, а загальна кількість переглядів наближається до мільйона.

У створенні контенту, крім фахівців інтернет-магазину, беруть участь багато популярних експертів та блогерів, наприклад, автор відомого каналу «Сільгосптехніка ТБ».

І останнє:
Якщо ви є фермером або власником агробізнесу, і вам необхідно придбати посівний матеріал або агрохімічну продукцію, почніть пошук з інтернет-магазину «АгроТорг». Тут ви обов’язково знайдете все, що потрібно, на найвигідніших умовах, а також назавжди позбавите себе подальших пошуків.

Ласкаво просимо до групи партнерів інтернет-магазину, яка вже налічує понад 50 000 підприємств.

Контактна інформація:
АгроТорг сайт

Телефони для консультацій:
+38 (068) 887-81-83, +38 (066) 582-38-89 (Станіслав)
+38 (097) 006-81-67, +38 (095) 633-45-97 (Анастасія)
Центральний офіс підприємства знаходиться у місті Кропивницькому (Кіровограді) за адресою: Проспект Інженерів, 7.