LOZOVA MACHINERY показали техніку в роботі на «УКАБ Агротехнології»

Перегляди:  2 05.08.2021

LOZOVA MACHINERY показали техніку в роботі на «УКАБ Агротехнології»

28 липня LOZOVA MACHINERY представили передові агротехнології на масштабній польовій демонстрації «УКАБ Агротехнології 2021». Захід відвідало понад 2000 гостей: аграріїв, фахівців галузі та представників аграрних холдингів.

Свою ефективність у дії показували дискова борона DUCAT-8 і глибокорозпушувач FRANC-3.

«LOZOVA MACHINERY представляє в роботі дискову борону DUCAT з шириною захвату 8 м, діаметром диска 566 мм. Це універсальний агрегат, який може працювати на глибину від 3 до 14 см. Навіть у складних умовах забезпечує інтенсивне й однорідне перемішування органічної маси, дозволяючи істотно зменшити втрати вологи від випаровування», – так почалася презентація техніки головним конструктором Олексієм Гріненко.

У DUCAT-8 реалізована фірмова концепція LOZOVA MACHINERY – «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ». В агрегатах немає жодної точки змащування й борона не потребує обслуговування протягом всього експлуатаційного циклу.

Ukab_pokaz1.jpg

После дисковой бороны в работу вступил глубокорыхлитель FRANC-3.

«Неоспоримым преимуществом глубокорыхлителя FRANC с рабочей шириной 3 м являются мощные рабочие органы, прямые стойки и лапы, которые защищены от износа с помощью быстросменных наконечников HARD-SHELL. После прохода мы видим разрушенные уплотненные слои почвы, а на поверхности осталось около 60 % растительных остатков. Такая технология обработки защищает грунт от эрозии и улучшает водно-воздушный баланс», – комментирует работу техники главный конструктор.

Ukab_pokaz2.jpg

Після дискової борони в роботу вступив глибокорозпушувач FRANC-3.

«Беззаперечною перевагою глибокорозпушувача FRANC з робочою шириною 3 м є потужні робочі органи, прямі стійки й лапи, які захищені від зносу за допомогою швидкозмінних наконечників HARD-SHELL. Після проходу ми бачимо зруйновані ущільнені шари ґрунту, а на поверхні залишилося близько 60% рослинних залишків. Така технологія обробки захищає ґрунт від ерозії та покращує водно-повітряний баланс», – коментує роботу техніки головний конструктор.

А після демонстрації спеціальна група експертів оцінює роботу кожного агрегату згідно з технічними характеристиками й виробничим завданням. В оточенні світових конкурентів LOZOVA MACHINERY успішно презентувала свої ефективні розробки, які не тільки якісно обробляють ґрунт, а й приносять прибуток.

Як резюмувала директор з продажу Марина Романча, захід став хорошою платформою для проведення переговорів з ключовими клієнтами. «Ми обговорили новини аграрної галузі з партнерами й погодили плани з розвитку клієнтської бази. Наша техніка позитивно виділяється серед різноманіття продуктів на ринку, ми чітко дотримуємося гарантійних зобов’язань та умов логістики, робимо акцент на якісне сервісне обслуговування, працюємо над спільною стратегією маркетингу, тому компанії зацікавлені в партнерстві з LOZOVA MACHINERY», – доповнила вона.