LOZOVA MACHINERY проведуть щорічний з’їзд дилерів

Перегляди:  1 03.12.2021

LOZOVA MACHINERY проведуть щорічний з'їзд дилерів

9 грудня 2021 року відбудеться щорічний з’їзд офіційних дилерів LOZOVA MACHINERY. Захід збере керівників найбільших українських дистриб’юторів сільськогосподарської техніки.

Традиційно партнери підіб’ють підсумки спільної роботи, обговорять плани та перспективи на 2022 рік. Фахівці LOZOVA MACHINERY ознайомлять дистриб’юторів із новинками та оновленнями серійних лінійок.

Учасники обговорюватимуть перспективи нового асортименту LOZOVA MACHINERY в умовах сучасних тенденцій ринку, намітять стратегію просування та реалізації продуктів. Також проведуть переговори щодо розвитку партнерства за умов Нової Комерційної політики на 2022 рік, яку представить керівництво LOZOVA MACHINERY.

LOZOVA MACHINERY побудували не просто стабільні, а саме партнерські та дружні стосунки з дилерами. Тому в компанії щорічно переглядається та покращується система мотиваційних бонусів для партнерів, створюються спільні маркетингові заходи, націлені на кінцевого споживача.

Серед гостей з’їзду надійні та успішні дистриб’ютори України: ТОВ «Агроресурс», ТОВ «АІКО», ТОВ «Інтертехінвест», ТОВ «Техноторг», ТОВ «ТРІА», ТОВ «Украгрозапчастина».