LOZOVA MACHINERY на ринку Молдови

Перегляди: 104
24.10.2019

LOZOVA MACHINERY побували в Молдові на виставці MOLDAGROTECH (autumn).

Спільно з офіційним дилером – компанією «Carvidon Service» SRL український бренд презентував коротку дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 5 метрів в класичній комплектації з прутково-клітьовим катком. У місцевих фермерів популярні моделі з невеликим захватом від 2,5 до 6 метрів.

Аграрії цінують в бороні маневреність, високу ефективність і продуктивність, а також якість і швидкість обробки ґрунту. За підрахунками деяких власників господарств, застосовувати агрегати вигідно, оскільки це дозволяє знизити витрату палива і скоротити кількість операцій.

«Молдавський ринок стає більш ємний, – коментує начальник відділу продажів Марина Каменєва. – Місцеві фермери все більше віддають перевагу сегменту продуктивної і якісної техніки. ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ повністю відповідають запитам вимогливих клієнтів»

Сьогодні LOZOVA MACHINERY пропонує ряд прогресивних рішень, серед яких повне оснащення всіх дисків, катків і шарнірів рам необслуговуваними підшипниками HARP AGRO і необслуговуваними підшипниковими вузлами HARP AGRO UNIT. Варто також відзначити, опцію змінних катків, передбачених для будь-яких видів ґрунтів.

Все більше молдавських аграріїв знайомляться з технікою ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН. У 2019 році фахівці «Carvidon Service» SRL представляли українські агрегати на сезонних Днях поля, а також провели серію демо-показів, охопивши всі регіони Молдови.

Текст сообщения*