LOZOVA MACHINERY в Канаді – відкриття сезону на Canada's Outdoor Farm Show

Перегляди: 116
04.09.2019

LOZOVA MACHINERY чекають гостей в Онтаріо на міжнародній сільськогосподарській виставці Canada's Outdoor Farm Show (10  12 вересня, м Вудсток). Український бренд представлять офіційні канадські партнери – дистриб'юторські компанії «Higginson Farm Equipment» та «Dujin Tooling Inc».

Техніка ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН сподобалась канадським аграріям, вони відмічають чудову якість обробки ґрунту, високу продуктивність і здатність працювати в будь-яких польових умовах. Дебютна участь компанії у виставці 2018 року викликала активний інтерес місцевих сільгоспвиробників, і в цьому році марка розширить асортимент техніки, підготувавши до демонстрації короткі дискові борони ДУКАТ з шириною захвату 3 і 6 метрів. Також аграрії зможуть ознайомитися і з іншими агрегатами LOZOVA MACHINERY.

Крім того, відвідувачі побачать оригінальні підшипники, спеціально розроблені Харківським підшипниковий заводом для сільгосптехніки – HARP AGRO з надійними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD та ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT.

Запрошуємо відвідати нашу експозицію на Canada's Outdoor Farm Show, наш стенд – №659.

Текст сообщения*