DOLINA чверть століття працює для України

Перегляди:  8 01.04.2022

DOLINA чверть століття працює для України

Сьогодні виповнюється рівно 25 років від дня заснування «Долини». Тоді, 1997 року, з’явилося перше підприємство, а тепер на благо аграріїв України та інших країн працює вже відома компанія DOLINA.

Засновник підприємства Юрій Олексійович Лопаєнко чверть століття тому зробив ставку на препарати, які лише розпочинали свій шлях на поля сільгоспвиробників, – стимулятори росту рослин. Перший створений компанією продукт – «Вимпел» виявився настільки вдалим, що швидко став затребуваним як у великих аграрних господарствах, так і на дачних ділянках. Згодом з’явилися нові, вдосконалені варіанти «Вимпелу» та інші стимулятори росту. Ці надійні препарати, що мають унікальну формулу, вже понад два десятиліття допомагають аграріям та дачникам отримувати стабільно високі врожаї. Знають їх не лише в Україні, а й у півтора десятках країн кількох континентів. Безперечно, стимулятори росту DOLINA відіграли велику роль у тому, що препарати цієї групи стають все популярнішими та поширенішими серед землеробів.

Напевно, одного «Вимпелу» було б достатньо, щоб DOLINA стала відомим брендом і заслужила вдячність тисяч власників агробізнесу, агрономів та простих дачників. Але компанія не зупинилася на досягнутому: зараз вона випускає понад три десятки найменувань продукції. Великий попит мають добрива і мікродобрива, в першу чергу – знаменитої серії «Оракул», а два роки тому на ринок надійшли перші ад’юванти. У середньому, черговий новий продукт DOLINA випускає щороку, інколи ж – і кілька відразу. А працює для цього великий колектив, у складі якого – хіміки, технологи, агрономи, науковці, зокрема – п’ять кандидатів сільськогосподарських наук, два кандидати хімічних наук, кандидат технічних наук.

Компании DOLINA - 25 лет. После победы обязательно будет праздник!

Зараз DOLINA – об’єднання підприємств, які спеціалізуються на розробці, дослідженнях та впровадженні у сільськогосподарське виробництво надійних продуктів, що відповідають екологічним стандартам і допомагають споживачам пишатися гідними врожаями та внеском у світове сільське господарство. За 25 років кількість лише клієнтів, що мають великі виробничі площі, перевищила 3,5 тисячі, а невеликих фермерів, городників та садівників просто неможливо порахувати. Препаратами DOLINA оброблено понад 2 млн. га полів та садів.

І на кожному просторому полі чи маленькому городі продукти виправдовують слоган, яким керується компанія: «Досвід. Надійність. Результат».

На жаль, ювілей DOLINA припав на важкий воєнний час. Тому не буде свята, яке дуже хотілося б влаштувати керівництву та колективу. Але у компанії впевнені, що зможуть його зробити пізніше – після перемоги України. А зараз продовжують працювати для своїх клієнтів, долаючи труднощі та продовжуючи випускати препарати, які так необхідні для отримання щедрих урожаїв.

«Це – наш внесок у перемогу, – говорять у компанії. – Ми знаємо: все буде Україна. І настане день, коли прийде свято – для всієї нашої прекрасної країни».