ГК «Прометей» готує чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТрО

Перегляди:  8 16.03.2022

ГК «Прометей» готує чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТрО

«Незважаючи на погіршення гуманітарної ситуації та значне зниження бізнес-активності в цілому по регіону, Компанія «Прометей» продовжує роботу з підтримки регіональних військових підрозділів. Щоб допомогти нашій армії та забезпечити максимальну підтримку, Компанія почала діяти у цьому напрямку практично одразу після вторгнення російського агресора в Україну», – наголошується в повідомленні компанії.

На даний момент «Прометей» сконцентрований на наступних напрямках:

– ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМ ПІДТРИМКИ УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ.

У рамках цього блоку компанією створено координаційний штаб, який у режимі 24/7 займається гуманітарними проектами. Функціонування міжрегіонального складу гуманітарної допомоги сприяє забезпеченню безперервного процесу постачання на адресу регіональних військових підрозділів.

Штаб координує повний цикл допомоги:

1. Виділення грошових ресурсів для закупівлі амуніції, продовольчих товарів, медичних препаратів та інших матеріально-технічних засобів для передачі до зон регіональних бойових дій;

2. Пошук постачальників в Україні та за її межами;

3. Організація регіональної логістики;

4. Організація передачі автотранспорту для потреб регіональних підрозділів української армії.

– ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ.

Цей блок займається підтримкою фермерських агрогосподарств в умовах воєнного часу, зокрема – реалізацію Спеціальних програм фінансування фермерів. Крім того, напрямок відповідає за забезпечення посівної.

«Щоденна робота наших виробничих компаній, координаційного центру «Прометея» – це підтримка наших захисників, які цілодобово несуть службу та роблять все можливе для нашої перемоги!», – зазначили у прес-службі компанії

Все Буде Україна! Слава Україні!