Група Компаній «Прометей» виплатила працівникам заробітню плату та бонусні нарахування

Перегляди:  5 22.03.2022

Компанія «Прометей» повідомила про своєчасне погашення виплат із заробітної плати та нараховані бонуси. Як уточнюється у повідомленні прес-служби, у зв’язку із загостренням військової ситуації в Україні, менеджментом компанії прийнято рішення щодо погашення зарплатних та бонусних зобов’язань перед співробітниками підприємства.

«Війна продовжується, але ми посилено працюємо над пом’якшенням її наслідків і намагаємось, наскільки це можливо, стабілізувати ситуацію всередині колективу фінансовою підтримкою від компанії.

В умовах активної військової агресії питання людських ресурсів стало ще гострішим, а фінансова підтримка стала одним із ключових питань до роботодавця з боку співробітника. Для максимально швидкого відновлення наших бізнес-процесів, а також ефективності роботи команди після військової кризи ми вживаємо усі можливі заходи для підтримки належного фінансового стану працівників, забезпечуючи своєчасну виплату заробітної плати та бонусних нарахувань», – наголосили у прес-службі.

Крім того, у повідомленні наголошувалося, що Компанія “Прометей” виступила з ініціативою щодо фінансування евакуації співробітників із “гарячих точок” до більш безпечних регіонів України.

«Ми надаємо нашим співробітникам все необхідне для продовження життя на території України. Рішення залишати рідну країну – це коротке рішення, потрібно берегти свою Батьківщину, свою історію, щоб у майбутньому ця Батьківщина була у наших дітей, щоб вони пишалися своєю країною, своєю історією, своєю сім’єю, яка зберегла цю країну», – наголосив власник ГК “Прометей” РАФАЕЛЬ ГОРОЯН.